Siłownia, Gdzie w Lublinie można popakować? :)
![]() |
![]() |
||||
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | R E J E S T R A C J A )
![]() ![]() ![]() |
Siłownia, Gdzie w Lublinie można popakować? :)
promotor :P |
![]() ![]()
|
![]() Weteran Forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 287 Dołączył: 8/08/06, 13:33 Skąd: mam wiedzieć? Nr użytkownika: 269 Kierunek: -- Rok: absolwent Tryb: -- ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Lublinie są dobrze wyposażone siłownie? Najlepiej ze zniżkami dla studentów i ewentualną "pomocną dłonią" dla początkujących
![]() -------------------- ... i tak nikt tego nie czyta.
|
Robik |
![]()
|
![]() Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1,049 Dołączył: 31/05/06, 18:56 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 115 Kierunek: prawo Rok: V Tryb: stacjonarny ![]() |
Dość duża siłownia jest na rogu ul. Zana i Nadbystrzyckiej. A czy dobra- nie wiem, bo nigdu w żadnej siłowni nie byłem i nie interesuję się tym. Mój kolega z liceum chodził do jakiejś na al. Kraśnickiej, ale może tylko dlatego, że miał do niej blisko, bo mieszka na Węglinie.
|
DTH |
![]()
|
![]() Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 441 Dołączył: 18/09/06, 19:20 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 511 Kierunek: Administracja / Prawo Rok: 2009 / 2011 Tryb: st. / st. ![]() |
wiem, że zniżki są w siłowni AOSu
![]() ![]() -------------------- Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć - Mark Twain
|
Guest_prezes_* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mam pytanie nie wicie gdzie są siłownie na ul. Kraśnickiej?? a słyszałem że za tesco jest jakaś siłownia w szkole nie wiecie nic o tym???
|
tarkens |
![]()
|
![]() Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 19/09/06, 19:42 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 528 Kierunek: prawo Rok: 2 ![]() |
na krasnickiej jest sporteese czy tam sportesse
ja polecam formule fitness na czubach, bardzo blisko tesco |
Tinsley |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 11/12/06, 19:18 Nr użytkownika: 1,828 ![]() |
Jezli chodzi o znizki to silownia Samson zdaje sie ze 10% znizki maja, sprzet ok, troszke koksikow tam chodzi ale ogolnie jest spokoj. Najmilsza atmosfera panuje w K1 Kravmaga na Kleberga gdzie naprawde sprzet jest rewelacyjny, instruktorzy tez, jezeli chodzi o ludzi to wiekszosc celnicy, policjanci i ...kibice Motoru. Troche absurd ale za to jaki... AOS polecam tylko w ostatecznosc...mozna chodzic na silke w trójboistami...
|
gosexyazazel |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 18 Dołączył: 5/12/06, 13:09 Nr użytkownika: 1,620 Kierunek: Prawo Rok: 2 Tryb: stacjonarny ![]() |
Jedna z najlepszych siłowni w Lublinie. Zapraszam do zapoznania się z ofertami na stronie: http://k1.lublin.pl/index.php?p=oferta
Przed nauką do matury chodziłem własnie do tej siłowni, mocować się z ciężarami, teraz na drugim roku znów wróciłem i musze przyznać, że na siłowni ćwiczy się jeszcze lepiej, niż podówczas. Pozatym ceny nie są dość wygórowane, ja zapisując się zapłaciłem 140 zł za 3 miesiące ćwiczeń - 3 X na tydzień. Co do pomocnej dłoni, to musze powiedzieć, iż w regulaminie siłowni jest zawarty przepis mówiący o tym, że osoba, która w tym czasie pełni funkcje zarządzającego ma obowiązek pomóc początkująćemu, bądź potrzebującemu rady. Pozdrawiam. |
Tinsley |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 11/12/06, 19:18 Nr użytkownika: 1,828 ![]() |
QUOTE(gosexyazazel @ 12/12/2006, 17:22) Jedna z najlepszych siłowni w Lublinie. Zapraszam do zapoznania się z ofertami na stronie: http://k1.lublin.pl/index.php?p=oferta Przed nauką do matury chodziłem własnie do tej siłowni, mocować się z ciężarami, teraz na drugim roku znów wróciłem i musze przyznać, że na siłowni ćwiczy się jeszcze lepiej, niż podówczas. Pozatym ceny nie są dość wygórowane, ja zapisując się zapłaciłem 140 zł za 3 miesiące ćwiczeń - 3 X na tydzień. Co do pomocnej dłoni, to musze powiedzieć, iż w regulaminie siłowni jest zawarty przepis mówiący o tym, że osoba, która w tym czasie pełni funkcje zarządzającego ma obowiązek pomóc początkująćemu, bądź potrzebującemu rady. Pozdrawiam. Tak zwlaszcza mozna poprosic o pomoc Marcina Łysego lub Grześka. Ale ogolnie to Tomek B. i Michał W. wiedza wszystko najlepiej bo to spece ![]() |
Pabloxx |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 19 Dołączył: 19/12/06, 16:13 Nr użytkownika: 2,090 Kierunek: filozofia Rok: brak danych Tryb: dzienny Akademik: brak danych ![]() |
Na poczatek rób po kilka pompek codziennie rano:)
-------------------- http://tinyurl.com/yavlx5 wyjazdy na narty, egzotyczne wycieczki
http://tinyurl.com/yd33jt odzyskiwanie podatku(pieniądze zarobione za granicą) http://tinyurl.com/yajprz aparaty cyfrowe |
Angelo |
![]()
|
![]() Stały Bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 134 Dołączył: 5/10/07, 15:04 Nr użytkownika: 5,672 Kierunek: nightwalker Rok: IV Tryb: nightwalker ![]() |
Polecam siłownie na MOSiR. Wejście od strony klubu bilardowego.
Karnet miesięczny bodaj 70 zł 3-mieś 150 czy jakoś tak ![]() Wyposażenie bardzo dobre wszystkie partie mięśni można robić na różnego typu sprzęcie. Chcesz się opalić to możesz wskoczyć także do solarki ![]() Znajduje się 3 ławeczki na klatkę: -prosta - skos do góry - i coś wspaniałego skos do dołu Na uwagę zasługuje bardzo sympatyczna obsługa. Oczywiście jest możliwość wykąpania się po treningu oraz spożycia koktajlu proteinowego przyrządzonego na miejscu. Ahaś siłownia znajduje się w hali basenu a z balkonu można podpatrzeć jak ludzie pływają ( AR ma często tam zajęcia i nie tylko chłopcy na nie uczęszczają tak nawiasem ![]() Na koniec wspomnieć należy o pewnym kliencie sportclubu jak byś się zdecydował tam uczęszczać to masz szansę go asekurować podczas wyciskania 240 na ławce prostej ( 240 brał rok temu być może teraz więcej :] ) pozdrawiam -------------------- ![]() |
ronaldinio |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 9 Dołączył: 14/03/08, 18:34 Nr użytkownika: 7,454 Kierunek: historia Rok: 3 Tryb: stacjonarne ![]() |
dragon koło mimi pizzy przy leclercu na zana
|
azorekjulian |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 10/09/08, 0:31 Nr użytkownika: 9,305 Kierunek: Prawo Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: stancja ![]() |
Ktoś z pierwszoroczniaków chciałby sie wybrac na siłownie? Jeśli tak to prosze o kontakt. Pozdrawiam
![]() |
Agnes Bouvreuil |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 21/08/08, 15:47 Nr użytkownika: 9,081 Kierunek: Romanistyka Rok: III Tryb: stacjonarny ![]() |
![]() QUOTE(promotor ![]() Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Lublinie są dobrze wyposażone siłownie? Najlepiej ze zniżkami dla studentów i ewentualną "pomocną dłonią" dla początkujących ![]() Ja chodzę do Strefy w Leclercu na Zana, ogólnie w porządku, mogliby tylko zainwestować w klimatyzację, ale na pomoc zawsze można liczyć:) |
Omlet |
![]()
|
![]() Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 18/09/08, 23:28 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 9,358 Kierunek: Fizyka :o Rok: I Tryb: Stacjonarny ![]() |
Ja polecam Paco (jedna silownie maja na skrzyzowaniu Nadbystrzyckiej z Zana, a druga gdzies na Czechowie).
Na silowni zawsze jest trener, ktory pomoze. Atmosfera rowniez jest OK. Kazdy jest chetny do pomocy, pelna kultura itd. Jedyne zastrzezenia co do ceny mozna miec. Z tego co pamietam to bylo 180 zl za 3 miesiace (a 60 zl za miesiac). Sprzetu tez jest dosyc sporo i jest w dobrym stanie. Takze smialo moge polecic. ![]() |
MsUla |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 9/11/08, 18:05 Nr użytkownika: 10,072 Kierunek: nic Rok: 9 Tryb: nic Akademik: nic ![]() |
hej!
znalazłam ostatnio taki nowy klub na ulicy Puławskiej 28, przy McDonaldzie. Bardzo tanio i fajnie:). Nie ma tłumów jak na w innych siłowniach, wiec można spobie spokojnie poćwiczyć. pozdr:) Aha, jeśli chodzi o karnet, to miesięczny dla studentów to 35 zł!!!taniej chyba nie znalazłam nigdzie! |
tomson |
![]()
|
![]() ... ... ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 623 Dołączył: 15/07/07, 17:33 Skąd: Tarnobrzeg Nr użytkownika: 4,593 Kierunek: ... Rok: ... Tryb: ... Akademik: ... ![]() |
wow
![]() ![]() -------------------- www.facebook.com/ufotografa
|
hrynios |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 75 Dołączył: 20/06/07, 19:48 Nr użytkownika: 4,371 Kierunek: socjologia/politologia Rok: 5/2 Tryb: stacjonarny ![]() |
Pro-Active na Racławickich zdecydowanie rządzi
![]() ![]() -------------------- Think for yourself. Question Authority.
|
fisio311 |
![]()
|
Stały Bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 149 Dołączył: 22/10/07, 18:42 Nr użytkownika: 5,934 ![]() |
Witam, odświeżam temat! Gdzie można iść na siłownię spotykając studentów lub raczej kulturalnych ludzi a nie drechów osiedlowych lub kibiców Motoru? Chciałbym spokojnie zacząć ćwiczyć,a jestem amatorem i dopiero zaczynam, nie chce słyszeć tekstów: "eee człensonie kup se te odżywki to będziesz miał duży biceps"
![]() |
Moonshield |
![]()
|
![]() Devildriver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Koordynator Moderatorów Postów: 1,897 Dołączył: 23/09/06, 14:19 Nr użytkownika: 561 Kierunek: . Rok: . Tryb: . ![]() |
silownia na AOSie
![]() |
hrynios |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 75 Dołączył: 20/06/07, 19:48 Nr użytkownika: 4,371 Kierunek: socjologia/politologia Rok: 5/2 Tryb: stacjonarny ![]() |
QUOTE(fisio311 @ 12/12/2008, 17:58) Witam, odświeżam temat! Gdzie można iść na siłownię spotykając studentów lub raczej kulturalnych ludzi a nie drechów osiedlowych lub kibiców Motoru? Chciałbym spokojnie zacząć ćwiczyć,a jestem amatorem i dopiero zaczynam, nie chce słyszeć tekstów: "eee człensonie kup se te odżywki to będziesz miał duży biceps" ![]() Odradzam: Samson (drechy) Polecam: Pro-Active, Paco, AOS. -------------------- Think for yourself. Question Authority.
|
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 25/04/2018, 22:00 |