Pearl Jam
![]() |
![]() |
||||
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | R E J E S T R A C J A )
![]() ![]() |
Pearl Jam
rajsza |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 17/11/06, 21:25 Nr użytkownika: 1,148 Kierunek: dziennikarstwo i kom.społ Rok: I Tryb: stacjonarny ![]() |
Tytuł: Pearl Jam
Założyciel: rajsza Data: Czerwiec 13, 2007 Typ: Zdarzenie jednodniowe Wydarzenie: 13 czerwca koncert Pearl Jam'u!!! nareszcie się doczekaliśmy,a ja już nawet zarezerwowałam bilet:) Zobacz w kalendarzu |
madlen |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 1/11/06, 20:59 Nr użytkownika: 960 Kierunek: prawo, administracja Rok: i 3cie:) Tryb: stacjonarne ![]() |
hejka koleżanko
mogłabyś napisać coś więcej o tym koncercie? najlepiej o tym gdzie można zarezerwować bilet ![]() |
rajsza |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 17/11/06, 21:25 Nr użytkownika: 1,148 Kierunek: dziennikarstwo i kom.społ Rok: I Tryb: stacjonarny ![]() |
http://livenation.pl/koncerty.php a na przykład na tej stronie:)
|
madlen |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 100 Dołączył: 1/11/06, 20:59 Nr użytkownika: 960 Kierunek: prawo, administracja Rok: i 3cie:) Tryb: stacjonarne ![]() |
dziękuję
![]() |
rajsza |
![]()
|
Proszę bardzo:)
|
maniekmaniutek |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 84 Dołączył: 10/12/06, 13:39 Nr użytkownika: 1,784 Kierunek: administracja Rok: V Tryb: niestacjonarny ![]() |
Powinienem na nim byc ale mi chodzi bardziej o LP choć PJ też nie pogardze Pozdrawiam:)
|
Evan |
![]()
|
![]() Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Dołączył: 17/10/06, 16:14 Skąd: się biorą dzieci? Nr użytkownika: 842 Kierunek: Administracja Rok: III Tryb: stacjonarny Akademik: Ikarus ![]() |
Tez się wybieram bardziej na LP, takiej okazji nie można zmarnować
![]() |
madlen |
![]()
|
Oooo gdybym wiedziała, że nie tylko ja jestem tak żywo zainteresowana LP (że są inni, na tyle szaleni, żeby w sesji jechać na koncert) też kupiłabym już bilecik.
A trudno, najwyżej się na coś nie stawię... ![]() ![]() |
Evan |
![]()
|
![]() Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 36 Dołączył: 17/10/06, 16:14 Skąd: się biorą dzieci? Nr użytkownika: 842 Kierunek: Administracja Rok: III Tryb: stacjonarny Akademik: Ikarus ![]() |
Trochę sesja komplikuje sprawę, ale za to może to być impuls żeby pozdawać egzaminy w przedterminach albo zerówkach
![]() |
maniekmaniutek |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 84 Dołączył: 10/12/06, 13:39 Nr użytkownika: 1,784 Kierunek: administracja Rok: V Tryb: niestacjonarny ![]() |
QUOTE(Evan @ 10/03/2007, 13:16) Trochę sesja komplikuje sprawę, ale za to może to być impuls żeby pozdawać w egzaminy w przedterminach albo zerówkach ![]() Dokładnie taki mam plan wszystko wcześniej żeby potem mysleć o Chesterze i spółce:) Będzie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka zabawa:D:D:D Pozdrawiam wszystkich koncertowiczów:) |
miron |
![]()
|
![]() Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 574 Dołączył: 19/07/06, 16:44 Nr użytkownika: 217 Kierunek: ADMINISTRACJA Rok: 3 Tryb: Stacjonarny Akademik: Dom ![]() |
Madlen przecież Ty potrafisz i na mnie wpływ wywrzeć i możemy jechać, nie odmówiłbym Tobie
![]() ![]() |
12chinczyk |
![]()
|
![]() Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 47 Dołączył: 18/10/06, 16:41 Nr użytkownika: 853 Kierunek: Prawo Rok: absolwent Tryb: stacjonarny Akademik: I rok "Zana", potem przez 4 lata "Grześ" ![]() |
Jeszcze tylko zeby Metallica przyjechala w tym roku - to juz pelnia szczescia...ale tak dobrze to nie ma...
Jest jeszcze koncert Red Hotow... 3 lipca, czyli po sesji - moze i na ten sie uda wyskoczyc ;D Niestety sesja jest i nie da rady sie wybarac...szkoda Ale...jeszcze bedzie okazja ![]() -------------------- |
12chinczyk |
![]()
|
![]() Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 47 Dołączył: 18/10/06, 16:41 Nr użytkownika: 853 Kierunek: Prawo Rok: absolwent Tryb: stacjonarny Akademik: I rok "Zana", potem przez 4 lata "Grześ" ![]() |
Witam,
Pociag do Katowic z Lublina jest o 5.15. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 20/04/2018, 4:57 |