Witam:p, Helios
![]() |
![]() |
||||
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | R E J E S T R A C J A )
![]() ![]() ![]() |
Witam:p, Helios
Marlej |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 23/08/11, 10:15 Nr użytkownika: 18,317 Kierunek: Psychologia Rok: I Tryb: stacjonarny ![]() |
Chciałabym dowiedzieć się kilku opinii na temat akademiku UMCS-u "Helios: co studenci mogą na ten temat powiedzieć?
![]() |
paulinusia180 |
![]()
|
Strażnik Perły ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 72 Dołączył: 1/07/11, 9:44 Skąd: Janów Lubelski Nr użytkownika: 17,786 Kierunek: Pedagogika specjalna Rok: 2 Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
QUOTE(Marlej @ 2/09/2011, 12:10) Chciałabym dowiedzieć się kilku opinii na temat akademiku UMCS-u "Helios: co studenci mogą na ten temat powiedzieć? ![]() Witam ![]() -------------------- |
VANbONK |
![]()
|
![]() Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 475 Dołączył: 15/07/10, 13:07 Skąd: Wisznice Nr użytkownika: 15,454 Kierunek: Filologia Rosyjska Rok: 5 Tryb: stacjonarny Akademik: Jowisz ![]() |
Jeżeli jesteście na kierunku, który wymaga nauki - nie idźcie tam! Po miesiącu legniecie. Ciągłe imprezy.. tak wygląda życia w Heliosie. Dodać muszę, że im wyzsze piętro tym głośniej. Aha, i nie polecam pokoi nr. 317 i obok bo warunki kiepskie, idźcie do 304/5
![]() -------------------- Podbijaj śmiało jak masz jakieś pytania
ale życzenia to na święta ślij - do Mikołaja. GG 4487567 ![]() Chcesz sam coś mieć, chcesz się dobrze bawić? Czy tylko chcesz kogoś tego pozbawić? To na nic Bo tygodniami, dzień za dniem ci mija bezpowrotnie I nim obejrzysz się już cię to życie w dupę kopnie Rób to co ci wychodzi dobrze i ciesz się tym Innym zostaw to co tak wychodzi im Nie zmienisz mnie chociaż byś mi nie szczędził bluzgów. Więc użyj mózgu i nie trać czasu ziomek Bo czego byś nie zrobił ja tu swoje zrobię! |
stelmy |
![]()
|
Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 25 Dołączył: 21/09/10, 12:30 Nr użytkownika: 16,212 Kierunek: Matematyka Rok: II Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
nie no, nie do końca się zgodzę
![]() poza tym po remoncie warunki mieszkaniowe są bardzo dobre. w pokojach są 2 biurka, 2 szafy, 2 etażerki, 2 szafki nad biurkiem i 2 krzesła, a w dużych pokojach dodatkowo stół i jeszcze 2 krzesła (razem 4). łazienka jest na 4 osoby, a w niej kabina prysznicowa, muszla, umywalka i duże lustro. podobno mają remontować też kuchnie i pralnie, ale nie wiem ile w tym prawdy. a przydałoby się, bo te pomieszczenia były dość nieciekawe. ciężko ocenić, czy głośniej jest po stronie grzesia (pokoje z końcówką numeru 13-24) czy ikara (01-12). od strony grzesia jest więcej ludzi i w czasie kozienaliów stoi tam scena, ale obok ikara są grille. także wg mnie pół na pół. i jeszcze dam rozpiskę pokoi wg końcówek numerów, bo większości ludzi, którzy nie mieszkali w heliosie sam numerek nic nie mówi: od strony ikara: 01, 04, 09, 12 - duży metraż z 2011 roku 02, 03, 10, 11 - mały metraż z 2011 05, 08 - duży z 2009 06, 07 - mały z 2009 od strony grzesia: 13, 16 - duży z 2009 14, 15 - mały z 2009 17, 20, 21, 24 - duży z 2011 18, 19, 22, 23 - mały z 2011 o gustach się nie dyskutuję, ale mi się w heliosie podoba |
Menri |
![]()
|
![]() Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 45 Dołączył: 3/08/10, 12:33 Nr użytkownika: 15,720 Kierunek: Lingwistyka stosowana Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
Popieram stelmy:)
Studiuję to samo, co Vanbonk (czyli bardzo cieżki kierunek), ale widocznie dałam radę sie uczyć skoro zamierzam dalej zostać w Heliosie;) |
Nastukany |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 122 Dołączył: 14/07/11, 0:17 Nr użytkownika: 17,901 Kierunek: Filologia polska Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
A pokój 801 gdzie jest? chodzi mi o to czy blisko windy itp. No i jaki widok?
![]() -------------------- |
Menri |
![]()
|
![]() Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 45 Dołączył: 3/08/10, 12:33 Nr użytkownika: 15,720 Kierunek: Lingwistyka stosowana Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
Wydaje mi się, że pokój 801 jest daleko od windy (przynajmniej jednym z najbardziej oddalonych:P, a widok będziesz miał na Ikara, a nawet czubki drzew zobaczysz:p:)
|
stelmy |
![]()
|
Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 25 Dołączył: 21/09/10, 12:30 Nr użytkownika: 16,212 Kierunek: Matematyka Rok: II Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
|
Nastukany |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 122 Dołączył: 14/07/11, 0:17 Nr użytkownika: 17,901 Kierunek: Filologia polska Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
Z kuchnią bez lipy, dużo ludzi się przewija ;p A Ikar całkowicie zasłania czy jednak coś widać poza nim?
-------------------- |
stelmy |
![]()
|
QUOTE(Nastukany @ 5/09/2011, 20:52) Z kuchnią bez lipy, dużo ludzi się przewija ;p A Ikar całkowicie zasłania czy jednak coś widać poza nim? no niby tak. gorzej jak ktoś spali kotleta w kuchni, bo wtedy cały smród wleci ci do pokoju. w sumie to po tamtej stronie nic nie ma, co by było warte uwagi. ikar, skwerek pod ikarem, podstawówka i dżungla ![]() ![]() ![]() |
*darkness* |
![]()
|
![]() Władca Perły ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 101 Dołączył: 18/07/11, 21:58 Nr użytkownika: 17,985 Kierunek: matematyka z informatyką - specjalność nauczycielska Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
ludzie a co powiecie o pokoju 09? masakra?
|
Nastukany |
![]()
|
QUOTE(stelmy @ 5/09/2011, 22:28) no niby tak. gorzej jak ktoś spali kotleta w kuchni, bo wtedy cały smród wleci ci do pokoju. w sumie to po tamtej stronie nic nie ma, co by było warte uwagi. ikar, skwerek pod ikarem, podstawówka i dżungla ![]() ![]() ![]() Bardziej mnie interesuje widok w nocy bo lubię takie klimaty a niestety przez ostatnie 3 lata widziałem tylko blok naprzeciwko. -------------------- |
PawelS |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 6/09/11, 2:16 Nr użytkownika: 18,444 Kierunek: Finanse i rachunkowosc Rok: I Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
|
carminna |
![]()
|
Strażnik Perły ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 71 Dołączył: 17/07/11, 18:25 Nr użytkownika: 17,969 Kierunek: filologia romańska Rok: drugi Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
Co myślicie o pokoju nr 311?
|
Nastukany |
![]()
|
Jakby ktoś chciał ze mną mieszkać, o ile jest jeszcze wolne to drugie miejsce w 801 to się zareklamuję może;p Nie stawiam żadnych warunków, róbta co chceta, wiadomo,że w granicach rozsądku c'nie?;pDogadamy się jak coś. No chyba ,że słuchacie rapu, to niech sobie leci non-stop na full i nie będzie mi przeszkadzać. A tak w ogóle to jak ktoś jest zainteresowany to niech pisze na gg i się poprodukuję więcej.
-------------------- |
carminna |
![]()
|
Strażnik Perły ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 71 Dołączył: 17/07/11, 18:25 Nr użytkownika: 17,969 Kierunek: filologia romańska Rok: drugi Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
Mam pytanie czy w Heliosie są lodówki jeśli tak to na ile osób?
|
magda.s |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 29/08/10, 16:40 Nr użytkownika: 15,939 Kierunek: biotechnologia Rok: II Tryb: stacjonarny Akademik: Burżuj ![]() |
|
VANbONK |
![]()
|
![]() Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 475 Dołączył: 15/07/10, 13:07 Skąd: Wisznice Nr użytkownika: 15,454 Kierunek: Filologia Rosyjska Rok: 5 Tryb: stacjonarny Akademik: Jowisz ![]() |
Wiesz Marzenko, Twoje 5 piętro to nie moje 9
![]() -------------------- Podbijaj śmiało jak masz jakieś pytania
ale życzenia to na święta ślij - do Mikołaja. GG 4487567 ![]() Chcesz sam coś mieć, chcesz się dobrze bawić? Czy tylko chcesz kogoś tego pozbawić? To na nic Bo tygodniami, dzień za dniem ci mija bezpowrotnie I nim obejrzysz się już cię to życie w dupę kopnie Rób to co ci wychodzi dobrze i ciesz się tym Innym zostaw to co tak wychodzi im Nie zmienisz mnie chociaż byś mi nie szczędził bluzgów. Więc użyj mózgu i nie trać czasu ziomek Bo czego byś nie zrobił ja tu swoje zrobię! |
magda.s |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 29/08/10, 16:40 Nr użytkownika: 15,939 Kierunek: biotechnologia Rok: II Tryb: stacjonarny Akademik: Burżuj ![]() |
Krystian nie strasz ludzi, wcale się tak źle na 9 nie mieszkało
![]() |
paulinusia180 |
![]()
|
Strażnik Perły ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 72 Dołączył: 1/07/11, 9:44 Skąd: Janów Lubelski Nr użytkownika: 17,786 Kierunek: Pedagogika specjalna Rok: 2 Tryb: stacjonarny Akademik: Helios ![]() |
ja bede mieszkała na 2 pietrze.. mam nadzieje że nie bedzie źle.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 21/04/2018, 15:25 |