I rok Administracja Zaoczna Sum, GR. A
![]() |
![]() |
||||
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | R E J E S T R A C J A )
![]() ![]() ![]() |
I rok Administracja Zaoczna Sum, GR. A
ahcozzz |
![]() ![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 1/08/08, 11:19 Nr użytkownika: 8,951 Kierunek: administracja Rok: pierwszy Tryb: niestacjonarne Akademik: --- ![]() |
Witam czy ma ktoś opracowane zagadnienia na egzamin z Historii myśli?
|
ahcozzz |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 1/08/08, 11:19 Nr użytkownika: 8,951 Kierunek: administracja Rok: pierwszy Tryb: niestacjonarne Akademik: --- ![]() |
a tak ogólnie to wie ktoś jak wygląda egzamin u Łuszczyńskiej?
|
izka666 |
![]() ![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 16 Dołączył: 1/09/08, 23:07 Nr użytkownika: 9,188 Kierunek: administracja Rok: V Tryb: niestacjonarny Akademik: stancja ![]() |
niestety nie mam moje zagadnienia opracowane poszły w świat ..
Jezeli chodzi o egzamin to jest ciezki u nas baardzo duzo osob nie zdało najlepiej isc z tymi ktorzy kojarza cos wiecej niz tylko podst info wchodzi sie po 3 osoby zadaje ![]() |
ahcozzz |
![]() ![]()
|
Wielkie dzięki Izka666
pozdrawiam |
mprzepadlo |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 30/11/08, 22:10 Nr użytkownika: 10,353 Kierunek: Administracja Rok: 1 SUM Tryb: niestacjonarny ![]() |
Ma ktos notatki w wersji pełnej z dziejów wymiaru sprawiedliwosci. Prosze o kontakt przez PW na forum jak cos.
![]() |
madziek36214 |
![]() ![]()
|
![]() Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 17 Dołączył: 12/11/08, 17:35 Nr użytkownika: 10,110 Kierunek: prawo Rok: I Tryb: niestacjonarne ![]() |
|
mprzepadlo |
![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 30/11/08, 22:10 Nr użytkownika: 10,353 Kierunek: Administracja Rok: 1 SUM Tryb: niestacjonarny ![]() |
|
izka666 |
![]() ![]()
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 16 Dołączył: 1/09/08, 23:07 Nr użytkownika: 9,188 Kierunek: administracja Rok: V Tryb: niestacjonarny Akademik: stancja ![]() |
mam pytanko i prosze baaardzo o szybka odpowiedz jak to jet z tymi oplatami bo bylam w dziekanacie i babka powiedziała mi ze to placimy jak chcemy i ze wszystkie raty maja byc zaplacone do sesji nom ja juz nie wiem ???? nie mam kasy cholera i nie zaplacilam jeszcze boje sie ze mnie te babsztyle z dziekanatu skresla ale moze nie ??? hhhmmmyyy
|
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 22/04/2018, 22:28 |