III rok Czasopisma? Pytanie
![]() |
![]() |
||||
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | R E J E S T R A C J A )
![]() ![]() ![]() |
III rok Czasopisma? Pytanie
| kato666 |
1/06/2010, 17:47
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 22/04/09, 21:20 Nr użytkownika: 11,497 Kierunek: administracja Rok: 2 Tryb: stacjonarne |
Mam pytanie, jestem w trakcie pisania pracy i promotor stwierdzil, ze musze miec materialy z czasopism typu "panstwo i prawo" itp. Nie wiem gdzie moge znalesc jaki spis tresci jest w danym czasopismie. Czy pozostaje mi kartkowanie kazdego z nich???
|
| hejsyn |
1/06/2010, 18:13
|
Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 19/10/06, 19:31 Skąd: Kielce Nr użytkownika: 864 Kierunek: Prawo Rok: 3 Tryb: stacjonarny |
QUOTE(kato666 @ 1/06/2010, 16:47) Mam pytanie, jestem w trakcie pisania pracy i promotor stwierdzil, ze musze miec materialy z czasopism typu "panstwo i prawo" itp. Nie wiem gdzie moge znalesc jaki spis tresci jest w danym czasopismie. Czy pozostaje mi kartkowanie kazdego z nich??? A z jakiego przedmiotu piszesz pracę? Najłatwiej to znaleźć w przypisach z innej książki. Tutaj masz strone państwa i prawa na której są spisy treści poszczególnych wydań. http://www.panstwoiprawo.pl/ -------------------- "Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę, niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi."
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 5/09/2010, 6:23 |