Legendy Akademickie
![]() |
![]() |
||||
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | R E J E S T R A C J A )
![]() ![]() ![]() |
Legendy Akademickie
| tomson |
22/10/2007, 12:24
|
... ... ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 616 Dołączył: 15/07/07, 17:33 Skąd: Tarnobrzeg Nr użytkownika: 4,593 Imię i nazwisko: Grzegorz Kierunek: ... Rok: ... Tryb: ... Akademik: ... |
QUOTE(Raziel @ 21/10/2007, 22:32) Moi drodzy... Misja Na Marsa to miejska legenda... to było wszędzie, w każdym miescie, w kazdym akademiku Misja takowa była, ale w Łodzi, gdzieś w marcu 2005, artykuł można znaleźć w Dzienniku Łódzkim. I to tyle tych wypraw... -------------------- |
| Freak |
25/10/2007, 17:47
|
Strażnik Perły ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 64 Dołączył: 6/09/07, 0:17 Nr użytkownika: 5,078 Imię i nazwisko: Tomasz Kierunek: europeistyka Rok: V Tryb: stacjonarny Akademik: Femina |
QUOTE(kukuczaku @ 22/10/2007, 3:15) W Grzesiu to w ogóle najlepsze imprezy są, Nie dziwie się, że ludzie pamiętają tam narciarzy na schodach, kiedyś dałbym sobie rękę uciąć, że widziałem tam psa pawłowa ![]() Hmm ja kiedyś widziałem w Heliosie rzymskich legionistów |
| Freak |
1/11/2007, 17:09
|
Strażnik Perły ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 64 Dołączył: 6/09/07, 0:17 Nr użytkownika: 5,078 Imię i nazwisko: Tomasz Kierunek: europeistyka Rok: V Tryb: stacjonarny Akademik: Femina |
Hmm czyzby to były juz wszystkie legendy akademickie!
Wyglada na to ze ksiazki na ten wdzieczny temat to ja raczej nie napiszę |
| Moonshield |
1/11/2007, 17:23
|
Devildriver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Koordynator Moderatorów Postów: 1,737 Dołączył: 23/09/06, 14:19 Nr użytkownika: 561 Kierunek: Zarządzanie, II stopnia Rok: II (SUM) Tryb: stacjonarny |
ja slyszalem o akcji z szanowna pania Zapalą ;]
byla noc, przyjmijmy 3 w nocy(bo nie wiem dokladnie) , ktos dzowni do portierni ze skarga-ktos na pietrze spiewa ;] portierka przychodzi i widzi kilku kolesi na korytarzu pijacych wodke i spiewajacyh godzinki hehe, oczywiscie dostali upomnienie,wodka zostala skonfiskowana, karty mieszkanca prawdopodobnie tez, minelo troche czasu i znowu ta sama akcja, no i kolejna wodka zostala zabrana, lacznie pani Zapala zebrala 4 butelki wodki hehe ;] widac chlopaki mieli mete w pokoju heh -------------------- ![]() www.searchengines.pl Sprzedam materiały z różnych przedmiotów ekonomicznych --> KLIK Udzielę korepetycji z matematyki - więcej info na priv Rekomendacje kilku osób, którym udzielałam pomocy z matematyki --> KLIK |
| kloszard |
1/11/2007, 18:00
|
|
Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 500 Dołączył: 13/10/06, 0:58 Skąd: Outsider Nr użytkownika: 795 Imię i nazwisko: Minority Outsider Kierunek: Prawo Rok: ostatni :P Tryb: stacjonarny Akademik: Guantánamo |
Zupełnie tak jak Czesio śpiewający gorzkie żale
-------------------- Meum pactum dictum - Moim zobowiązaniem jest słowo.
|
| Freak |
1/11/2007, 18:42
|
Jesli chodzi o przeszkadzanie przy imprezowaniu to przypomniała mi sie historia z Koniowatą (tak ochrzczona została kierowniczka DS Zana) Podobno studenci zakupili i wreczyli szanownej pani kierownik po wymeldowaniu sie worek owsa w nagradę za to iz bardziej lub mniej skutecznie uniemozliwiała im imprezowanie
Ciekawe na co mogłaby liczyc szanowna pani Zapała |
| kloszard |
1/11/2007, 21:09
|
|
Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 500 Dołączył: 13/10/06, 0:58 Skąd: Outsider Nr użytkownika: 795 Imię i nazwisko: Minority Outsider Kierunek: Prawo Rok: ostatni :P Tryb: stacjonarny Akademik: Guantánamo |
Dwa lata temu nieznany sprawca na temat Sz. P. Zapały obrysował całą klatkę schodową w Heliosie niecenzuralnymi hasłami...
Cały akademik miał ubaw aż do wakacji ![]() Autor nie oszczędził nawet w swych oszczerstwach ochrony i ówczesnej pani kierownik, której na całe szczęście już nie ma w Heliosie. Jeszcze tylko Sz.P. Jaskinia przejdzie na emeryturę to w tym akademiku będzie się żyło o wiele przyjemniej -------------------- Meum pactum dictum - Moim zobowiązaniem jest słowo.
|
| Moonshield |
1/11/2007, 21:20
|
Devildriver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Koordynator Moderatorów Postów: 1,737 Dołączył: 23/09/06, 14:19 Nr użytkownika: 561 Kierunek: Zarządzanie, II stopnia Rok: II (SUM) Tryb: stacjonarny |
jaskinia bedzie zyc wiecznie
przezyje jeszcze kilkadziesiat pokolen studentow w Heliosie ;p hehehe -------------------- ![]() www.searchengines.pl Sprzedam materiały z różnych przedmiotów ekonomicznych --> KLIK Udzielę korepetycji z matematyki - więcej info na priv Rekomendacje kilku osób, którym udzielałam pomocy z matematyki --> KLIK |
| Freak |
1/11/2007, 21:31
|
QUOTE(Moonshield @ 1/11/2007, 22:20) zapewne nie jest człowiekiem Pamientam jej wspaniały tekst do mojej kolezanki, która chciał od niej klucz do pralni - A co brudna taka pani Albo tekst do mojego wspołlokatora który wracał po 12- nastej w nocy do akademika, akurat padał deszcz więc kumpel był przemoczony i jak myslicie co powiedziała szanowna pani do niego - Ja pana nie wpuszcze, pan taki zarzygany |
| Moonshield |
1/11/2007, 21:56
|
QUOTE(Freak @ 1/11/2007, 21:31) zapewne nie jest człowiekiem Pamientam jej wspaniały tekst do mojej kolezanki, która chciał od niej klucz do pralni - A co brudna taka pani Albo tekst do mojego wspołlokatora który wracał po 12- nastej w nocy do akademika, akurat padał deszcz więc kumpel był przemoczony i jak myslicie co powiedziała szanowna pani do niego - Ja pana nie wpuszcze, pan taki zarzygany lol;] z tym tekstem dotyczacym brudu juz sie spotkalem, jasknia do dzis go stosuje;p pamietam jak w dniu zakwaterowania w ubieglym roku, pytala sie mnie o plec ;] i innych tak samo, nie chciala podniesc glowy by zobaczyc kto stoi przy okienku heh a w tym czasie wydawala te karteczki do wypelnienia dotyczace sluzby wojskowej heh;] i logiczne jest ze kobietom takie cos nie potrzebne;] lenistwo jaskini mnie przerasta;] heh -------------------- ![]() www.searchengines.pl Sprzedam materiały z różnych przedmiotów ekonomicznych --> KLIK Udzielę korepetycji z matematyki - więcej info na priv Rekomendacje kilku osób, którym udzielałam pomocy z matematyki --> KLIK |
| Aga |
1/11/2007, 22:07
|
persona non grata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1,128 Dołączył: 26/03/06, 0:25 Skąd: Ze snu Nr użytkownika: 20 Imię i nazwisko: Agnieszka Anna I. Kierunek: administracja Rok: 5 Tryb: st Akademik: Hilton |
czy jaskinia to jest nazwisko tej kobiety??
-------------------- Are you reaching your full potential??
Prawie każdy oddałby niejedno by dotrzeć tam gdzie znajduje się sedno.. ![]() |
| Moonshield |
1/11/2007, 22:13
|
QUOTE(Aga @ 1/11/2007, 22:07) przezwisko;] ale nie wiadomo skad sie wzielo;/ -------------------- ![]() www.searchengines.pl Sprzedam materiały z różnych przedmiotów ekonomicznych --> KLIK Udzielę korepetycji z matematyki - więcej info na priv Rekomendacje kilku osób, którym udzielałam pomocy z matematyki --> KLIK |
| Freak |
1/11/2007, 22:14
|
|
| ghostekk |
4/11/2007, 13:27
|
Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 47 Dołączył: 19/06/07, 12:19 Nr użytkownika: 4,349 Kierunek: Prawo Rok: 2 Tryb: stacjonarny |
Dzizaz gdzies byla nawet strona z tymi wszystkimi studenckimi mitami. Tak na szybko :
kolesie w akademiku zalozyli sie, kto przyniesie najfajniejsza rzecz na dach. Kazdy wzial jakis dziwny wynalazek pewny tego, ze wlasnie on wygra. A ostatni przyprowadzil konia. Teraz najlepsze - zgodnie z podaniem ludowym kon nie da rady zejsc w dol po schodach i trzeba go bylo sciagac dzwigiem. I cos, co sam widzialem. Kumpel gral za mlodu na trabce. I wszystko fajnie, ale jak sie troche napil to lubil stac na parapecie w akademiku ( 5-6 pietro ) i na niej grac w nocy umilajac zycie braci studenckiej. Wokol zjawiska zrobilo sie po pewnym czasie glosno. Pojechalem do niego kiedys, troche popilismy itd. a rano jako dobry kumpel poszedl po kefir i jakies zarcie. Oczywiscie, w najmniej odpowiednim momencie postanowili go odwiedzic rodzice. Siedze skacowany, podtrzymuje wspaniala konwersacje o tym, ze ktos podobno gra w nocy na parapecie i ze to na pewno nie Maciek - Czesc, jest Trebacz ? .... |
| MartwyTerrorysta |
21/12/2007, 16:44
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 21/12/07, 15:36 Nr użytkownika: 6,621 |
Nasz z Kaką wsópłlokator opowiadał historyjkę sprzed paru lat, kiedy to mieszkał jeszcze w 612 (w Feminie ma się rozumieć), ostro walili tam w gaz, i pewnego razu kiedy Basta (nasza ukochana portjera) razem z dwoma ochroniarzami próbowała ich uciszyć, jego ówczesny kolega z pokoju wyskoczył do nich z nożem i gonił, wyobraźcie sobie, dwóch dużych facetów oraz niezmiernie wścibską i wredną portjerę aż do parteru. =))
-------------------- KILL YOUR IDOLS!!!!
|
| janusz |
22/12/2007, 17:12
|
Pontifex Maximus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 320 Dołączył: 31/07/07, 17:08 Nr użytkownika: 4,764 Kierunek: prawo Rok: IV Tryb: stacjonarny |
QUOTE(ghostekk @ 4/11/2007, 12:27) jak sie troche napil to lubil stac na parapecie w akademiku ( 5-6 pietro ) i na niej grac w nocy umilajac zycie braci studenckiej. w vabank była tak scena jak kwinto grał w nocy na trąbce:) -------------------- |
| Wolinsky |
22/12/2007, 21:17
|
|
Student ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 11/12/07, 14:33 Nr użytkownika: 6,504 |
"Nasz z Kaką wsópłlokator opowiadał historyjkę sprzed paru lat, kiedy to mieszkał jeszcze w 612 (w Feminie ma się rozumieć), ostro walili tam w gaz, i pewnego razu kiedy Basta (nasza ukochana portjera) razem z dwoma ochroniarzami próbowała ich uciszyć, jego ówczesny kolega z pokoju wyskoczył do nich z nożem i gonił, wyobraźcie sobie, dwóch dużych facetów oraz niezmiernie wścibską i wredną portjerę aż do parteru. =))"
To raczej nie jest śmieszne tylko żałosne,ten koleś przyjechał z dżungli? |
| katarzyna88 |
22/12/2007, 21:47
|
|
Unregistered |
pewnie z puszczy. białowieskiej
|
| MartwyTerrorysta |
24/12/2007, 14:12
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 21/12/07, 15:36 Nr użytkownika: 6,621 |
QUOTE(Wolinsky @ 22/12/2007, 21:17) A twoim idolem jest ks. Rydzyk, czy Giertych? Nie bądź takim smutasem, nikomu nic się nie stało! -------------------- KILL YOUR IDOLS!!!!
|
| Freak |
30/03/2008, 1:15
|
Czyzby temat umarł...
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 5/09/2010, 6:45 |